Povezave

Prvič v Sloveniji!
Spletna stran za samostojno organizacijo poroke:
www.organizirajsiporoko.siIn mi smo zraven.

Kaj je potrebno storiti?
Vpisati vaš mail, geslo in predviden datum poroke (ki ga lahko tudi popravite) in že dobite: vaš individualni poročni plan, izračunan  točno za čas, ki ga imata na voljo, natančno; po mesecih, tednih, dnevih. In to popolnoma brezplačno! Naj vas več ne skrbi, kje začeti z organizacijo poroke, na kaj vse je potrebno paziti … samo sledite planu.

Ste že poročeni, povabljeni na poroko, imate radi vse lepo? Tudi na vas so mislili. Na strani lahko najdete nemalo idej, kaj podariti mladoporočencema.


Organizirate praznovanje? Tudi vi si lahko natisnete svoj individualni plan načrtovanja dogodka.


Na strani je stalno strokovno svetovanje in nasveti strokovnjakov, ki se trudijo, da je vsak poročni dan pravljica! Še več; na strani so objavljene tudi poročne zgodbe uporabnikov poročnega plana v sliki in nasvetu mladoporočencem – tak nasvet »iz prve roke«.Vse to in še več na:
www.OrganizirajSiPoroko.si

 

KONTAKT


Telefonska številka: 00386 1 50 73 621

Mobilni telefon: 041 902 205

E-naslov: sandrulca@gmail.com 


DELOVNI ČAS

Ponedeljek, sreda, četrtek od 12.00 do 19.00 oz. po dogovoru.

Torek, petek od 8.00 do 15.00 oz. po dogovoru.

Sobota, po dogovoru. 


Pri nas se lahko predhodno naročite in si tako zagotovite uro, ki vam ustreza ali pa se oglasite in če bomo prosti, bomo z delom takoj pričeli.


POSEBNO OBVESTILO, september 2021

Skladno z odlokom za zajezitev širjenja okužb s COVID-19, morajo imeti vse stranke ob vstopu v frizerski salon izpolnjen pogoj PCT (preoboleli, cepljeni, testirani). 


Na obisk se je potrebno predhodno naročiti. 


Pokličite nas (041 902 205 in 01 50 73 621).


Veseli vas bomo!